Hver kveld under Gladmat fra 25.-28. juni serveres en treretters meny basert på BabyBlue™ hummer fra Norwegian Lobster Farm. Rettene tilberedes av Jan-Erik Hauge, og serveres med tilpasset vinpakke. Maten, stemningen og den uformelle rammen med ståbord som egner seg for mingling, gir en fin anledning til å samle kollegaer eller samarbeidspartnere til en minneverdig sommeravslutning, kundemiddag eller teambuilding. En ekstra prikk over i-en er at gründer og «BabyBlue™ hummerens far» Asbjørn Drengstig selv kommer for å presentere produktet. De 6 bordsetningene i løpet av festivalen ble utsolgt allerede før festivalen startet.

Aromatisk hummerbisque med smak av Finnøy.

Havbruksteltet med Norwegian Lobster Farm
*             Baby Blue        *

Hummer bisque
Eple, fennikel og pepperrot
Hummerkjøtt med estragon og rosepepper

Baby blue klør
Green curry og lime
Sommerblomster på sprøtt bakverk

Hummer hale
Grønn asparges, ramsløk og smør
Syrlige vekster og korn

Surdeigsbrød fra Molinå
Smør fra Jersey Meieriet

3-retters menyen serveres eksklusivt hver kveld under festivalen og kunne forhåndsreserveres for 1350 kr per person, inkludert vinpakke og mva.

Onsdag 25. juni kl. 18:30 – FULLBOOKET

Torsdag 26. juni kl. 19:30 – FULLBOOKET

Fredag 27. juni kl. 17:30 – Se om det er ledige billetter her

Fredag 27. juni kl. 19:30 – FULLBOOKET

Lørdag 28. juni kl. 17:30 – FULLBOOKET

Lørdag 28.juni kl. 19:30 –  FULLBOOKET

Stiim Aqua Cluster og kokk Jan-Erik Hauge serverer i tillegg årets Gladmatrett i Havbruksteltet hver dag under Gladmat fra kl. 12:00. Gladmatretten er i år ceviche av laks med lokale grønnsaker og urter, servert med tortilla. Gladmatretten finnes også i en glutenfri variant.

Les mer om Havbruksteltet på Gladmatfestivalen her

Kokk Jan-Erik Hauge har komponert årets Gladmatrett i Havbruksteltet og står for maten når Stiim Aqua Cluster inviterer til 3-retters hummeropplevelse hver kveld under Gladmat.