BluePlanet Academy

BluePlanet Academy er verdens største e-læringsplattform om akvakultur med hundrevis av videoer og en rekke nettkurs innen relaterte emner. BluePlanet Academy er Stiim Aqua Clusters opplæringsverktøy for beste praksis innen akvakultur.

Klyngens egen e-læringsplattform

BluePlanet Academy er en del av Stiim Aqua Cluster og utviklet i nært samarbeid med havbruksnæringen.  Medlemskapet i Stiim gir rabatt på abonnement på BluePlanet Academy. Kontakt oss for et godt tilbud.

Les mer ›

Kurs

BluePlanet Academy leverer flere kurs til havbruksnæringen, deriblant kurs i fiskevelferd og rømningssikring. Flere større havbruksaktører, unviersitet og videregående skoler bruker kursene som del av sin opplæring. BluePlanet Academy kan i tillegg skreddersy kurs etter kundenes behov.

Kontakt oss ›

Brukermanualer

I samarbeid med leverandører til havbruksnæringen digitaliserer BluePlanet Academy brukermanualer. Ved hjelp av film og animasjoner gis det grundig innføring i bruk av utstyret slik at risikoen for feil bruk blir minimal.

Kontakt oss ›

Internprosedyrer

I samarbeid med kunden utvikler BluePlanet Academy visualisering av bedriftens prosedyrer. Gjennom steg for steg animasjoner får ansatte opplæring i sine egne prosedyrer. Ta kontakt for mer informasjon og tilbud.

Kontakt oss ›