Satsingsområder

Stiim Aqua Cluster og Norsk Industri presenterte mulighetene og potensialet ved  stegvis utvilking av havbruk til havs overfor fiskeriministeren og fiskeridepartementets ledelse

Havbruk til havs

Stiim arbeider for en raskere utvikling av havbruk til havs i nye attraktive areal utenfor kysten. Havbruksnæringen er avhengig av nye areal for økt bærekraftig vekst i norsk havbruksnæring, og industrien i Norge står klar med en rekke teknologikonsepter for havbruk i eksponerte lokaliteter som vil bidra til økt bærekraftig produksjon.

RAS kompetansenettverk

Gjennom RAS-nettverket får medlemsbedriftene i Stiim Aqua Cluster faglig påfyll og et møtested der de kan utveksle erfaringer. Nettverket skal sikre at medlemsbedriftene har tilgang på nyeste forskning og beste praksis innen drift av RAS-anlegg.

Les mer her ›

Blue Planet Academy

Verdens største e-læringsplattform om akvakultur. Hundrevis av videoer og en rekke nettkurs innen relaterte emner. Dette er din portal for kunnskap om hvordan drive akvakultur for best mulig resultat.

blueplanetacademy.com ›

Ocean of Opportunities

Ocean of Opportunities tilbyr vekstbedrifter innen havbruksnæringen tilgang til kunder, investorer og de store industriaktørene i næringen.

oceanopp.no ›

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye medlemmer og nyheter.