Arrangementer

25.
aug

Stiim Aqua Pub 25. august i Trondheim

Stiim har medlemsbedrifter i hele Norge. Onsdag 25. august kl. 17:00-19:00 inviterer vi til Stiim Aqua Pub i Trondheim og satser på å fylle San Sebastian Solsiden med god stemning og engasjerte klyngemedlemmer.
16.
nov

Konferanse "Ny havbruksteknologi - lukket produksjon i sjø og havbruk til havs"

Stiim og Norsk Industri i samarbeid med DNB og Stavanger kommune, inviterer til nasjonal havbrukskonferanse i Stavanger 16. og 17. november 2021 Norge er i førersetet i utviklingen av teknologi for økt matproduksjon i sjø. Konferansen setter søkelyset på vekstpotensialet og veien videre. Konferansen blir første mulighet etter høstens stortingsvalg til å møtes og prate om den nye havstrategien. På konferansen møter du ledende teknologi og havbruksaktører og får innsikt i hvordan nye arbeidsplasser og verdikjeder kan gi økt matproduksjon og vekst i norsk eksport.
15.
dese

Eksport i kikkerten - Samling 5

15. desember arrangeres den femte og siste av høstens samlinger i programmet "Eksport i kikkerten - med kurs for nye markeder".

Tidligere arrangementer

20.
mai

Stiim Frokostseminar

20. mai 07:30-08:30 inviterer vi til et nytt frokostseminar i Stiim. Denne gang er det Nordic Clean Pumps og to av klyngens større medlemsbedrifter, Nekkar og AKVA Group, som presenterer seg.
15.
apr

Stiim Frokostseminar

Torsdag 15. april kl. 07:30-08:30 er det Aquarobotics, Aquafarm Equipment og Aker Solutions, som presenterer seg på Stiims frokostseminar.
23.
mar

Kapital og finansiering i havbruksnæringen

DNB Stavanger og Stiim Aqua Cluster arrangerer 23. mars frokostseminar om kapital og finansiering i havbruksnæringen. Arrangementet foregår digitalt via Teams.
18.
feb

Stiim frokostseminar

Bli bedre kjent med havbruksnæringen og selskapene i Stiim Aqua Cluster på frokostsamling i Havets Hus. Det blir også mulig å følge samlingen digitalt.
14.
jan

Frokostseminar i Havets Hus

14. januar kl. 07:30-08:30 inviterer Stiim og Blue Planet AS til frokostseminar i Havets Hus i Innovasjonsparken i Stavanger.
7.
dese

Webinar Havbruk til havs

7. desember legges rapporten «Verdiskapingspotensialet og veikart for havbruk til havs» frem i et webinar i regi av Stiim og Norsk Industri.
3.
dese

Ocean of Opportunities digital investordag

Deltakerne i årets i Ocean of Opportunities-vekstprogram presenterer seg via en digital sending på YouTube 3. desember kl. 09:00. I etterkant av sendingen vil det være muligheter for individuelle investormøter interesserte investorer får bli bedre kjent med deltagerselskapene.
17.
nov

UTSATT - Havbruk til havs

Den nasjonale konferansen Havbruk til havs som var planlagt 17. og 18. november 2020, er utsatt. Ny tid for konferansen i 2021 vil bli publisert så snart datoene er satt.
20.
aug

Stiim Aqua Pub

20. august klokken 17-19 arrangerer vi medlemstreffet Stiim Aqua Pub på Cardinal i Stavanger.
25.
jun

Digitalt medlemsmøte

25. juni kl. 09:00-10:30 arrangerer Stiim Aqua Cluster digitalt medlemsmøte i Teams.
9.
jun

Blue Growth webinar og matchmaking

I år lyser EØS-midlene ut 63 millioner euro til prosjekter under Blue Growth-programmet og her ligger det store muligheter for de norske havnæringsbedriftene dersom de finner et samarbeidsprosjekt.
4.
jun

Webinar: EØS-midler for havnæringene

Vurderer bedriften å utforske nye markeder i Europa? Vil du kombinere et partnerskapsprosjekt med strategisk merkevarebygging? Dette webinaret gir deg innsikt i fordelene ved å være en partner i et EØS-prosjekt.
23.
apr

Webinar - Kontantstøtte og lånegarantiordningen

Stiim Aqua Cluster og Norwegian Energy Solutions, i samarbeid med KPMG og DNB Stavanger, inviterer deg til webinar for å gi råd omkring ordningene og hvordan man best kan bygge kvalitet inn i en lånesøknad og søke om kompensasjon for uunngåelige kostnader (kontantstøtten). Hva dette betyr for oljeleverandørindustrien vil også bli vektlagt i webinaret.
17.
apr

Nettmøte: Havbruk til havs og giftig algeoppblomstring

Hva skjer med dyrevelferden når oppdrettslaks flyttes langt til havs der strømmene kan være mye sterkere enn langs kysten? Og kan vi få til en varsling når skadelige alger blomstrer opp i store mengder slik som i fjor? Svarene får du på nettmøte fredag 17. april kl 10.
20.
feb

Laks & skatt

Rammer superskatt på laks verdiskapning og innovasjon?
30.
jan

Hvordan bygge en bærekraftsprofil?

Seminaret gir deg innsikt i hvor du kan starte for å ta miljø og bærekraft på alvor, og hvordan dette kan bli en integrert del av din bedriftshverdag.
28.
jan

Havrommet - Havvind og Havbruk til havs

Norwegian Offshore Wind Cluster, Stiim Aqua Cluster, Eigersund Næring og Havn og Norsk Industri arrangerer et dagsseminar med fokus på havbruk til havs og havvind, og mulige synergier mellom de to industriene.
22.
jan

Ny nasjonal posisjon for havnæringene

Innovasjon Norge, Stiim Aqua Cluster og Norwegian Energy Solutions inviterer 22. januar til felles møte om den nye nasjonale posisjonen for havnæringene.
9.
jan

Stiim Aqua Pub

9. januar inviteres Stiim medlemmer til AquaPub på Cardinal Pub og Bar.
13.
dese

Go Global med fokus på Kina

Innovasjon Norge Rogaland arrangerer fredag 13. desember et seminar med fokus på muligheter i Kina.
3.
dese

Treffpunkt Stavanger

3. desember er mulighetene i blågrønn næring tema for «Treffpunkt Stavanger» i regi av Næringsforeningen i Stavangerregionen og Stavanger kommune.
3.
dese

Treffpunkt Stavanger

3. desember er mulighetene i blågrønn næring tema for «Treffpunkt Stavanger» i regi av Næringsforeningen i Stavangerregionen og Stavanger kommune.
31.
okt

Fagdag om lakselus

Resultatene fra prosjektet «Enhetlig proaktiv lusestrategi i Rogaland» er så spennende at FHF nå inviterer til en egen fagdag i Stavanger 31. oktober.
29.
okt

Olje- og gass-tema og hockey toppkamp

Tirsdag 29. oktober inviterer DNB Stavanger klyngens medlemmer til temaaften om olje og gass og toppkampen Oilers-Frisk Asker i DNB Arena.
24.
okt

Temakveld og hockeykamp

DNB Stavanger og Stiim Aqua Cluster inviterer til hockeykamp og temakveld om mulighetene innen havbruksnæringen.
24.
okt

Ekskursjon til Egersund

24. oktober arrangerer YoungFish region sør tur til Egersund med besøk hos Pelagia Seafood og Egersund Group.