Etter at julefeiringen er overstått og mens vintermørket fortsatt ligger over landet arrangerer Stiim et faglig og sosialt pubtreff som kanskje kan gjøre januarkvelden litt lysere.

Torsdag 9. januar fra klokken 17-19 er alle klyngemedlemmer velkommen til andre etasje på Cardinal Pub & Bar i Stavanger. Arrangementet er gratis, og her kan du få lære mer om tre av medlemsbedriftene, slokke tørsten og drøse med andre i Stiim-gjengen.

Regionen Vestlandet og Cardinal Pub & Bar ble plassert som nummer 35 av The New York Times på listen «52 places to go in 2019». Cardinal har de siste 12 år hatt plass på Top 50-listen til Rate Beer over verdens beste ølsteder og er kjent for å være det utestedet i Norge med størst og best ølutvalg. Selvfølgelig har stedet også godt utvalg av alkoholfritt drikke.

Målet er å gjøre Stiim Aqua Pub til et fast kvartalsvis treff der medlemmene blir bedre kjent med hverandre og deler kunnskap. De tre bedriftene som presenterer seg på første AquaPub ven 9. januar, er SFD, SmartFarm og FishGLOBE. Arrangementet er gratis, men vi ber om påmelding på e-post til kirsti@stiimaquacluster.no innen mandag 6. januar.

Cardinal Pub & Bar har adresse Skagen 21 og er merket av med rødt på kartet over.