14. september var det fullt hus på Stiim Aqua Pub i Stavanger. Nå satser vi på minst like godt oppmøte på The Dubliner i Oslo når Stiim Aqua Pub arrangeres der 12. oktober kl. 17:00-19:00.

Meld deg på Stiim Aqua Pub i Oslo her

Denne gang byr vi på to ganske ulike tema, når VESO Aqualab og Open Ocean Farming presenterer seg.

«Mens vi venter på havbruk til havs: Subsea oppdrett åpner store muligheter for norsk oppdrettsindustri internasjonalt» er tittelen på foredraget til Morten Lyssand, CTO i Open Ocean Farming.

Open Ocean Farming ved daglig leder Paal Hylin presenterer subsea produksjonsteknologi utviklet av søsterselskapet SubFarm.

Open Ocean Farming: Open Ocean Farming er et nyopprettet oppdrettsselskap som fokuserer på oppdrett av laks og ørret i åpnet hav, både i Norge og internasjonalt. Gjennom subsea produksjonsteknologi utviklet og markedsført av sitt søsterselskap, SubFarm, jobber Open Ocean Farming med konkrete produksjonsmuligheter i flere europeiske land. 

Marie Løvoll er forskningssjef i VESO Aqualab og presenterer bedriften på Stiim Aqua Pub 12. oktober.

VESO Aqualab presenteres av forskningsdirektør Marie Løvoll. Hennes innlegg har fått tittelen «Utprøving og dokumentasjon av nye produkter til akvakultur – hvordan gjøres dette?» VESO Aqualab er en forsøksstasjon som gjennomfører forsøk med fisk og produkter til oppdrettsnæringen. Målet med utprøvingen er å dokumenterer at produktene har god effekt og gir minimalt med bivirkninger før de kan tas i bruk.

Etter presentasjonene blir det god anledning til å stille spørsmål til foredragsholderne og bli kjent med andre Stiim-medlemmer som holder til i Oslo-området.

Stiim Aqua Pub 12. oktober arrangeres kl. 17:00-19:00 på puben The Dubliner med adresse Rådhusgt. 28, 0151 Oslo.

Klikk her for påmelding