Stiim Aqua Pub i Oslo

Tid: 25. januar 2023 kl. 17:00-19:00

Sted: The Dubliner, Rådhusgata 28, 0151 Oslo

Klikk her for påmelding

Vi ønsker velkommen til trivelig og innholdsrikt pubtreff med faglig innhold 25. januar kl. 17:00-19:00 på The Dubliner i Oslo. 

PROGRAM

Velkommen ved klyngeleder Trine Danielsen, Stiim Aqua Cluster

  • Investeringer i havbruksnæringen , v. Steffen Rødsjø, Arctic Securities
  • Havbruk til havs – utvikling og kapitalbehov, v. Kristoffer Kjellså Jakobsen og Lars Wasa Andersen, Aker Solutions
  • Vekstprogrammet Ocean of Opportunities , v. Tarald Kleppa Øvrebø, Stiim Aqua Cluster

Steffen Rødsjø er sektorleder for sjømat innenfor corporate finance divisjonen hos Arctic Securities. Han har 15 års erfaring fra investeringsbank miljøet med fokus på M&A rådgivning og finansiering.
Arctic Securities er en ledende uavhengig investeringsbank med rundt 350 ansatte og kontorer i Oslo, Stockholm, New York, Rio de Janeiro og Hamburg. Arctic har et sterkt fokus på havbruk med en bred transaksjonshistorikk innenfor næringen.

Fra 1. januar ble akvakultur et eget satsingsområde innen Aker Solutions. Selskapet, som er mest kjent for å levere plattformer og utstyr til olje- og gassnæringen, har rigget seg for videre satsing på havbruk til havs. På Aqua Pub arrangementet 25. januar får vi et innblikk i hvordan selskapet ser på videre utvikling av havbruk til havs.

Prosjektleder Tarald Kleppa Øvrebø presenterer Stiim Aqua Clusters vekstprogram Ocean of Opportunities, som våren 2023 går i gang med et knippe nye og spennende havbruksbedrifter. Det har tidligere vært to runder med Ocean of Opportunities, i 2018 og i 2019, før covid-pandemien satte vekstprogrammet på pause. Nå får 4-6 selskaper som har bevist teknologi og er klar for å gå ut i markedet delta i vekstprogrammet. Hvert selskap vil få en dedikert og erfaren mentor som vil følge bedriften tett. Programmet avsluttes med en lukket investorpresentasjon hvor bedriftene får møte aktører  som investerer i havbruksnæringen nasjonalt og internasjonalt.

Datoen for neste Aqua Pub i Stavanger er allerede satt – 16. februar kl. 17:00-19:00 møtes vi på Cardinal Pub. Programmet kommer senere, men du kan allerede nå melde deg på Stiim Aqua Pub i Stavanger her.