Står valget mellom en superskatt på lakseoppdrett eller bygging av en sterk, kystbasert eksportnæring som kan gi tusenvis av arbeidsplasser i distriktene? Atle Eide, styreleder i Salmar tror et nytt skatteregime vil ha stor påvirkning på sysselsetting, investering og konkurransekraft for norsk havbruksnæring.

I tillegg til Atle Eide vil du på møtet 20. februar fra kl. 13.30-16.00 i Rosenkildehuset også få møte toppsjef i Skretting AS, Erlend Sødal, professor Ragnar Tveterås (UiS) og Jan Erik Åsland fra EY, som tar debatten om en av de potensielt største omleggingene av rammebetingelsene for norsk havbruksnæring.

De stiller blant annet spørsmål ved hvordan et nytt skatteregime vil kunne slå ut for kystkommuner som tilrettelegger for havbruksvirksomhet, og spør om Norge som nasjon har noen mulighet til å nå vekstmålene for næringen med et nytt skatteregime?

Medlemmer i Stiim Aqua Cluster og medlemmene i Næringsforeningen betaler 460 kroner for å deltakelse på arrangementet. Ved påmelding kontakt Silje Finnskog Jensen, jensen@naeringsforeningen.no , eller bruk rabattkoden som står i Stiim sitt nyhetsbrev.

Les mer og meld deg på arrangementet her.