Egentlig var det satt av en dato for Stiim Aqua Pub i april, men koronapandemien gjorde at arrangementet måtte avlyses.

Nå er ny dato for Stiim Aqua Pub satt til 20. august. Tidspunktet og stedet er samme som sist, fra klokken 17-19 på Cardinal i Skagen 21. Arrangementet er gratis, men alle kjøper selv det de ønsker å drikke. Etter at det formelle programmet er over kan folk mingle og bli bedre kjent med andre medlemmer ut over kvelden.

Første mann til mølla

Stiim Aqua Pub skal være et fast medlemsarrangement cirka en gang i kvartalet. Pubtreffet er en uformell nettverks-møteplass som også gir faglig påfyll i form av nyheter fra medlemsbedrifter i klyngen.

Påmelding til arrangementet skjer via e-post til kirsti@stiimaquacluster.no

Cardinal følger alle nødvendige korona-restriksjoner, og antallet plasser på pubtreffet er derfor begrenset. Påmeldingene tas imot fortløpende, og det er første mann til mølla frem til alle plassene er fylt opp.

Nytt fra Baring og BluePlanet Academy

Foreløpig har vi to bedrifter som er klare for å presentere seg 20. august, men flere kommer etter hvert.

Den ene bedriften vi får bli bedre kjent med er Baring AS, som planlegger å produsere 20.000 tonn laks i et nytt landbasert anlegg i Farsund. Selskapet har i følge iLaks leid 100 mål på Lundevågen industriområde for 60 år med opsjon på 40 år til.

BluePlanet Academy er verdens største e-læringsplattform om akvakultur med hundrevis av videoer og en rekke nettkurs innen relaterte emner.  Morten Bergslien kommer for å fortelle om status etter et år med stor vekst. BluePlanet Academy brukes nå av noen av de største norske oppdrettsselskapene, av norske fagutdanninger og universiteter. I tillegg er e-læringsplattformen, som er utviklet for for tilapia-oppdrett nå tatt i bruk i flere afrikanske land.