I løpet av seminaret får deltakerne blant annet kunnskap om hvilke markedsmuligheter som finnes i Kina for norsk næringsliv og hvor norske bedrifter har konkurransefortrinn, hva vi kan lære av andre norske bedrifter som har satset internasjonalt, hvordan en kan redusere risiko og oppnå raskere markedsintroduksjon og vekst, og hva Innovasjon Norge kan hjelpe med på veien.

Innovasjon Norge presenterer også sin eksportsatsing mot Kina og vinter-OL i Beijing 2022 på møtet.

Innovasjon Norge ønsker å jobbe systematisk med å bane vei for norske produkter, med alt fra mat til norsk arkitektur og smarte transportløsninger, i forbindelse med at Kina har bestemt seg for å bruke OL i Beijing i 2022 til å sette i gang en storstilt folkehelsesatsing i tillegg til en enorm utbygging av infrastruktur rundt arrangementene.

Arrangementet finner sted i Innovasjon Norge Rogalands lokaler med adresse Løkkeveien 111, Stavanger. Det er åpent og gratis for alle som ønsker å delta, men arrangørene ønsker påmelding innen onsdag 11. desember.