Stiim Aqua Pub er et trivelig medlemsarrangement som byr på faglig interessant og relevant innhold i tillegg til at det er hyggelig og sosialt. Etter en pause på grunn av strenge koronarestriksjoner, er vi glade for at vi nå kan invitere til Aqua Pub igjen torsdag 28. oktober kl. 17:00-19:00 på Cardinal Pub i Stavanger.

Meld deg på Stiim Aqua Pub her

Denne gang er vi så heldige å ha fått med oss økonomiprofessor Bård Misund fra Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger. Han har nylig gjort en analyse av lønnsomhet og produksjonskostnader i oppdrettsnæringen og funnet at biologisk risiko er i ferd med å spise opp superprofitten i deler av næringen. Misund gir et innblikk i kostnadsutviklingen i havbruksnæringen de senere årene og kanskje vil han også dele tanker om hvordan han tror utviklingen vil bli fremover. Det blir også en annen faglig post på programmet for kvelden, tema kunngjøres senere.

Etter det faglige programmet blir det tid til «mingling» og til å møte gamle og nye bekjentskap fra havbruksnæringen.

Arrangementet er for ansatte i Stiims medlemsbedrifter og samarbeidspartnere, og det er begrenset antall plasser.

Forrige Stiim Aqua Pub ble arrangert i Trondheim under Aqua Nor i august i år.