Havbruksteltet ble en stor suksess på Gladmat, med godt salg av kokk Jan-Erik Hauges friske lakseceviche med floralske smaker fra onsdag til lørdag. Flinke ungdommer hadde sommerjobb i teltet, der de hjalp til med forberedelse av mat og salg av gladmatretter.

I år var BabyBlue™ hummer fra Norwegian Lobster Farm en ekstra attraksjon i teltet. Gründer Asbjørn Drengstig hadde tatt med seg fire små hummere som ble vist fram i hvert sitt akvarium. Hver kveld var det 3-retters hummeropplevelse for gjester som hadde vært tidlig ute og forhåndsbestilt plass. På menyen stod 3 retter med hummer fra Norwegian Lobster Farm på Finnøy som hovedingrediens: Hummer bisque med eple, fennikkel og pepperrot, terte med Baby Blue klør, grønn curry, lime og blomsterpynt og hummerhale med grønn asparges, ramsløk og smør.

En ekstra prikk over i-en er at gründer og «BabyBlue™ hummerens far» Asbjørn Drengstig selv var til stede og presenterte produktet. De 6 bordsetningene i løpet av festivalen ble utsolgt allerede før festivalen startet.

Lørdag 28. juli var det demonstrasjon i teltet. En god gjeng tilskuere samlet seg for å se Jan-Erik Hauge vise filetering og helbaking av kveite og filetering av laksefisk. Det vanket også smaksprøver til deltakerne.

  • Gladmat 2025 i Stavanger ble arrangert 25.-28. juni. Stiim og sjømatnæringen var for tredje året på rad til stede med Havbruksteltet. Årets gladmatrett i teltet var en frisk lakseceviche.