AquaNext 2024

I 2024 oppskaleres og utvides AquaNext-konferansen til å omfatte både utstilling og flere konferanser i Stavanger 11.-13. juni 2024.

Gå til AquaNext 2024

I regi av selskapet AquaNext AS blir det tre dager med havbruksmesse og et rikholdig konferanseprogram i Stavanger Forum. Under AquaNext 2024 møtes oppdrettere, leverandørindustri, beslutningstakere i alle kystkommunene, statsråder, fagkomiteer fra Stortinget og andre havbruksentusiaster.

På tvers av ulike industrier som havbruk og offshore- med spesialt fokus på digitalisering og bærekraft- blir fremtidens sjømatproduksjon presentert, utfordret og diskutert. Poltikk og rammeverk vil være på dagsorden; det blir en unik synergi mellom utstilling og konferanse. 

Utstilling

AquaNext blir en utstilling som viser det fremste av dagens og morgendagens teknologi og løsninger. Utstillingssenteret i Stavanger Forum er sentralt, stort og praktisk og passer for både store og små virksomheter.

Konferanse

AquaNext skal være den fremste arenaen hvor man kobler konferanse og utstilling på en unik måte. AquaNext 2024 skal reise de store spørsmålene om næringens fremtid – med fokus på de konkrete løsningene som forbedrer dagens havbruk.