– Det er stor interesse rundt Stiim-standen, og medlemsbedriftene får vist fram ny teknologi og nye prosjekter som skal bidra til bærekraftig vekst i havbruksnæringen, sier en fornøyd klyngeleder Andreas Heskestad fra Aqua Nor i Trondheim.

I går startet den store teknologimessen der alle de viktigste aktørene innen havbruksnæringen, både nasjonalt og globalt, er til stede.

Stiim Aqua Cluster har stand i Hall D sammen med resten av det marine Vestlandet.

I løpet av Aqua Nor, som varer frem til 23. august, arrangeres det en rekke spennende foredrag og faglige seminarer, sosiale arrangement og en rekke private forretningsmøter mellom aktører i havbruksbransjen.

– Alle som har anledning, bør ta turen innom oss og se alt det spennende vi og medlemsbedriftene holder på med, oppfordrer klyngeleder Heskestad.