Connect Vekst er et kostnadsfritt kompetanseprogram som legger til rette for konkurransekraft og en del av Stavanger kommunes satsing for små og mellomstore bedrifter.

I år er Connect Vekst sitt program med frokostmøte og påfølgende fagsamlinger spesielt rettet mot SMB-segmentet. Hovedfokus er grønn og blå sektor, samt teknologibedrifter, etablerte klynger og andre som arbeider med skalering og vekst. Programmet er gratis for små og mellomstore bedrifter som har forretningsadresse i Stavanger, Rennesøy og Finnøy.

På frokostseminaret hos EY 1. oktober treffer du blant andre Sjur Svaboe som er styreleder i Biolink Group, sjeføkonom i Sparebank1 SR-Bank Kyrre M. Knudsen, nestleder Ragnhild Kristin Espeland i Innovasjon Norge Rogaland, samt representanter fra samarbeidspartnerne EY, Miles, Advokatfirmaet Legal og Stavanger kommune.

Her er link til Connect Vekst sin side for påmelding til frokostseminaret. På siden finner du også mer informasjon om fagsamlingene og skjema for å søke om deltakelse på kompetanseprogrammet.