Nettstedet The Explorer er en gratistjeneste som skal kunne koble globale utfordringer og grønne løsninger og være en norsk offisiell markedsplass for grønn teknologi.

Bedrifter som har teknologi og kan tilby bærekraftige og miljøvennlige løsninger, kan få presentert seg på The Explorer. På nettstedet kan kjøpere og investorer fra hele verden dermed få en oversikt over relevante norske selskaper.

Plattformen skal levere løsninger innen en rekke områder, fra grønn shipping og miljøteknologi til matproduksjon og smarte byer. Ordningen kan både brukes av internasjonale investorer og selskap som er på jakt etter bærekraftige løsninger, og den kan brukes av norske bedrifter som søker internasjonale forretningspartnere.

Det er gratis for norske bedrifter å registrere seg, men det foretas en vurdering av hvilke bedrifter som oppfyller kriteriene for å bli med i The Explorer. Bedriftene som godkjennes blir også profilert i sosiale medier og når Norge skal markedsføres internasjonalt.

Du kan lese mer om kriteriene her.

Bedrifter som ønsker å stå oppført i The Explorer kan registrere seg via denne linken, og de vil deretter bli vurdert av teamet som leder satsingen.

Besøk The Explorer.no eller send en e-post til hello@theexplorer.no for mer informasjon.