Øyvind Loven er konferansier på Verftskonferansen 2019. Han skal lede deltakerne gjennom et program som spenner fra maritim design for oppdrett til havs og samhandling med havvind, til det globale konkurransebildet og muligheter for Norge.

På programmet står blant annet Gustav Witzøe fra SalMar, som skal holde innlegg med tittelen «Hvorfor satser vi på havbruk til havs?». Børre Haanes Waagan, virksomhetsleder i Selstad AS, tar for seg havbruk til havs som et nytt satsingsområde for norske utstyrsleverandører.

Dag Øyvind Meling fra Roxel AS forteller om Ocean Fish Farm og utviklingen av bedriftens innovative havbrukskonsept med gjenbruk av jack-up rigger med nedsenkbare oppdrettsløsninger.

Redaktør Thorvald Tande fra Norsk Fiskerinæring skal etter pausen oppsummere med innlegget «Havbruk til havs – muligheter eller et vådeskudd for oppdrettsnæringen?».

Deretter leder Thorvald Tande debatten rundt mulighetene for havbruk til havs. Deltakerne i debatten er Gustav Witzøe fra SalMar, Børre Haanes Waagan fra Selstad, Håvard Gåseidnes fra Sjøfartsdirektoratet, Henrik Hannus fra Aker Solutions, Thor Hukkelås fra Kongsberg og Anders Straumsheim fra Fosen Yard.

Her finner du link til påmelding og programmet for Verftskonferansen 2019.