Andreas Heskestad presenterte Stiim Aqua Cluster for et fullsatt arrangementsrom.

Arrangementsrommet på Måltidets Hus var fylt med forventninger, da programmet for investordagen startet onsdag formiddag. De ni bedriftene fra Ocean of Opportunities 2019 i Rogaland stilte med hver sin «pitch». Den skulle på åtte minutter presentere bedriften, bedriftens nye teknologi og nåværende posisjon for investorer, mulige industrielle samarbeidspartnere og medlemmer i Stiim Aqua Cluster.

Ni bedrifter har deltatt på årets Ocean of Opportunities i Rogaland. De ni er Norway in a Box, EuropeNano, Mithal, Hesbynett, Roxel Aqua, SubC3D, Fishency Innovation, iTecSolutions Systems & Services og CSI Marine Cleaning.

I tillegg til presentasjonene fra de ni bedriftene i årets program, fikk de rundt 50 deltakerne høre statusrapporter fra fire bedrifter som deltok på Ocean of Opportunities i fjor.

Etter at alle presentasjonene var over fortsatte programmet etter lunsj med en uformell men spennende del der bedrifter, investorer og andre fremmøtte fikk god tid til å prate sammen og bli bedre kjent. Det var både tid til å stille spørsmål og få mer informasjon om teknologi og konsepter, samt utveksle kontaktinformasjon og utvide eget nettverk.

Etter at presentasjonene var over, fikk deltakerne på investordagen anledning til å småprate, stille spørsmål, bli bedre kjent og knytte nye kontakter.