Årets julepresang er en omfattende pakke som skreddersys etter vinnerens behov. Grunderpresangen omfatter strategisk rådgivning, visualisering av vinnerens produkt/tjeneste, oppgradering av grafisk profil, juridisk rådgivning, rådgivning innen marked, patentrådgivning og veiledning i forhold til støtteordninger og virkemiddelapparatet, samt tilgang til et stort nettverk innen akvakulturnæringen. I tillegg får vinneren adgang til NASF-konferansen samt 12 måneders medlemskap i NCE Seafood Innovation Cluster, tilgang og mulighet til å presentere seg på Global Aquatech Summit og 20 kvadratmeter stand på HavExpo. På toppen av dette får vinneren 20.000 kroner i kontanter. Den totale verdien av gründerjulepresangen er 250.000 kroner.

Gründerbedrifter innen havbruk kan søke helt frem til 18. desember klokken 12.00. Her finner du link til søknadsskjemaet, og mer informasjon finner du her. Bedrifter som søkte i fjor har også anledning til å søke i 2019. Juryen er på jakt etter spennende oppstartsselskaper med de gode, kreative og bærekraftige idéene som kan være med på å bringe havbruksnæringen videre.

Fem finalekandidater, derav en vinner, presenteres på Aqkva-konferansen i Bergen 16. januar.

I fjor var det selskapet Salmoncuts som fikk Gründerjulepresangen havbruk.