S

Da søknadsfristen for Gründerpresangen 2019 gikk ut, hadde det kommet inn 29 søkere. Fem finalister er nå plukket ut. De fem er Evoy AS, Ecotone AS, Botngard Bioprotix AS, Inovatum Lifting AS og Fishency Innovation AS.

6. januar skal juryen vurdere finalistene og plukke ut en vinner.

Grunderpresangen omfatter strategisk rådgivning, visualisering av vinnerens produkt/tjeneste, oppgradering av grafisk profil, juridisk rådgivning, rådgivning innen marked, patentrådgivning og veiledning i forhold til støtteordninger og virkemiddelapparatet, samt tilgang til et stort nettverk innen akvakulturnæringen. I tillegg får vinneren adgang til NASF-konferansen samt 12 måneders medlemskap i NCE Seafood Innovation Cluster, tilgang og mulighet til å presentere seg på Global Aquatech Summit og 20 kvadratmeter stand på HavExpo. På toppen av dette får vinneren 20.000 kroner i kontanter. Den totale verdien av gründerjulepresangen er 250.000 kroner.