– Vi har foreløpig cirka 250 utstillere fordelt på to messehaller, men vi tror utstillingsplassene som er igjen vil bli utsolgt, forteller daglig leder for HavExpo Vidar Onarheim.

HavExpo er en ny internasjonal messe for norsk havbruk og fiskeri, og den skal arrangeres annet hvert år. Årets messe 6. og 7. mai er den aller første. Messen arrangeres i Straume Idrettspark på Sotra utenfor Bergen.

Stiim-stand

Stiim stiller med egen stand på HavExpo der ni av medlemsbedriftene profilerer seg sammen med klyngen. De ni bedriftene er Bravo Marine, Alfsen og Gunderson, Viewpoint Seafarm, SubC3D, Askvik Aqua, Prosjektil, Fishency Innovation, FishGLOBE og ICON Industrial Control AS.

Innspill til programmet

– Nå jobbes det med seminarprogrammet. Vi vil ha to parallelle seminarprogram, og vi tar gjerne imot innspill, sier Vidar Onarheim.

Det er en egen programkomité som setter opp det faglige seminarprogrammet, og bedrifter som har et spennende produkt eller en løsning de ønsker å profilere kan kontakte Vidar Onarheim. Han formidler tipsene videre til programkomitéen.