20. august klokken 17-19 ønsker vi medlemmene i klyngen velkommen til en ny runde med Stiim Aqua Pub på Cardinal i Stavanger, og også denne gang får vi bli bedre kjent med tre spennende bedrifter.

Daglig leder Morten Bergslien skal presentere BluePlanet Academy.

Før sommeren var det allerede klart at BluePlanet Academy og Baring skulle bidra med presentasjoner på Aqua Pub 20. august. BluePlanet Academy er verdens største e-læringsplattform om akvakultur. Baring planlegger etablering av et stort landbasert oppdrettsanlegg i Lundevågen i Farsund som på sikt skal kunne produsere 20.000 tonn laks årlig.

I Lundevågen i Farsund planlegger Baring AS et landbasert oppdrettsanlegg. Dette forteller de mer om på Aqua Pub 20, august. (Illustrasjon: Multiconsult/Baring)

Preline Fishfarming System er det tredje selskapet som medlemmene får lære mer om torsdag 20. august. Daglig leder Bjørn Bilberg skal snakke om Preline Extended Smolt, et lukket pilotanlegg som nå har vært i drift i fem år. Han vil fortelle om driftserfaringer og hvordan disse har påvirket kravspesifikasjonene for neste generasjons anlegg, Pipefarm. Bilberg vil også fortelle om utviklingsløpet for Pipefarm-anlegget.

Etter en times tid med faglig påfyll, er det tid for prat og sosialt samvær. Baren er åpen og har rikholdig utvalg med både alkoholholdig og alkoholfritt. Arrangementet er gratis for medlemmer, og deltakerne kjøper selv det de ønsker å drikke.

Medlemstreffet foregår i andre etasje på Cardinal og arrangeres i henhold til gjeldende smittevernsreglement, og vi kan derfor ikke være mer enn 60 personer i lokalet. Vi tar imot påmeldinger fortløpende helt til det er fullt.

Har du ennå ikke meldt deg på? Registrer deg på e-post til kirsti@stiimaquacluster.no