Havets Hus etableres i Innovasjonsparken der Stiim og Blue Planet allerede i dag holder til sammen med mange andre selskaper i samme verdikjede.

Innovasjonsparken er lokalisert sentralt i Campus Ullandhaug. Her finner du alt fra store forskningsinstitutt til små og spennende gründerbedrifter.

Innovasjonsparken tilbyr et bredt utvalg av fellestjenester som gjør arbeidshverdagen enklere og mer effektiv: personalrestaurant, møterom, resepsjon og posttjenester, elbil-utleie, treningsrom, god bussforbindelse, parkering og gunstige fordelsavtaler.

Bedriftene som foreløpig er klare til å flytte under samme tak i Havets Hus er Arctic Fish, BlueLeap, Blue Planet BluePlanet Academy, Cargill, Eir of Norway, Fishency Innovation, Fish Vet Group Norge, FishGLOBE, Fish Lab, Mowi, Pharmaqm Rensefiskgruppen, Samherji Fiskeldi, Seafood Partners og Stiim Aqua Cluster.

For mer informasjon om mulighetene i Havets Hus, kontakt Eivind Helland i Blue Planet.