Bli bedre kjent med havbruksnæringen og selskapene i Stiim Aqua Cluster på frokostsamling i Havets Hus. Det blir også mulig å følge samlingen digitalt.

Det er Stiim som inviterer til månedlig frokostseminar i arrangementsrommet i Havets Hus i Innovasjonsparken i Stavanger. Første samling skulle egentlig vært arrangert i januar, men er utsatt til februar av hensyn til smittesituasjonen og nasjonale retningslinjer.

Første samling er torsdag 18. februar kl. 07:30-08:30 – påmelding via e-post

Hver måned lar vi nye spennende selskaper fra Stiim Aqua Cluster presentere seg, kombinert med dagsaktuelle innlegg fra ulike deler av næringen. På første frokostseminar i februar er det selskapene Arctic Fish, Fishency Innovation og Ecofisk som presenteres.

Informasjon om kommende seminar finner du på Stiims sider på LinkedIn og Facebook.

Havets hus er regionens nye samlingspunkt for mennesker med kunnskap og kompetanse innen havbruk. Frokostseminarene gir deltakerne en god anledning til både å bli bedre kjent med havbruksnæringen, Stiim Aqua Cluster og Havets Hus.

Meld deg på frokostseminaret ved å sende en e-post til kirsti@stiimaquacluster.no

Gi beskjed om du foretrekker å delta fysisk eller digitalt. Det er begrenset antall fysiske plasser.