I kveld, 25. august, ble Stiim Aqua Pub arrangert for aller første gang i Trondheim. Anledningen var Aqua Nor der en rekke av klyngens 135 medlemsbedrifter var til stede for å vise seg frem og drive nettverksbygging.

Tor Magne Madsen presenterte FishGLOBE, en av bedriftene i Stiims nettverk FLO Sjø for bedrifter med teknologi for flytende lukket oppdrett i sjø.

Allerede før sommerferien var pubarrangementets 50 plasser fullbooket, og lokalet til San Sebastian Solsiden ble fylt opp med Stiim-medlemmer som ønsket faglig og sosialt påfyll.

Stiim Aqua Pub har tidligere vært arrangert i Stavanger, før pandemien satte en stopper for fysiske arrangement. Med Aqua Pub i Trondheim under Aqua Nor fikk også klyngemedlemmer fra andre deler av landet muligheten til å bli bedre kjent med Stiim og andre medlemsbedrifter.

De fire bedriftene som presenterte seg i løpet av kveldens arrangement var FishGLOBE, Mithal, SFD og FiiZK. Deltakerne på Aqua Pub i Trondheim vil få presentasjonene fra arrangementet tilsendt på e-post.

Det var god stemning og godt oppmøte på Stiim Aqua Pub i Trondheim i kveld.