Stiim Aqua Pub er et trivelig og uformelt medlemsarrangement som byr på faglig interessant og relevant innhold, i tillegg til at det er hyggelig og sosialt. Vi er derfor glade for at vi nå kan invitere til Stiim Aqua Pub igjen onsdag 30. mars kl. 17:00-19:00 på The Dubliner i Oslo. Arrangementet er gratis og ment for ansatte i Stiims medlemsbedrifter og Stiims samarbeidspartnere, og denne gangen er det kun 40 ledige plasser – førstemann til mølla!


Tid: Onsdag 30. mars kl. 17:00 – 19:00
Sted: The Dubliner, Rådhusgata 28, Oslo

Meld deg på arrangementet her


Denne gangen er vi så heldige å ha fått med oss tre spennende bedrifter til å presentere. Vi starter 17:00 med at Eivind Helland, CEO i Blue Planet, åpner møtet med noen ord. Deretter får vi disse spennende presentasjonene:

Argy – teknologi for realisering av havbruk til havs
Øystein Falch, Subsea Farming

Subsea Farming utvikler teknologier for nedsenket oppdrett som kan tåle røff sjø, og som gir muligheter for akvakultur også ute på det åpne hav. Argy-konseptet deres er et nedsenkbart oppdrattsanlegg, hvor fisken skal holdes nedsenket gjennom hele produksjonssyklusen på lokaliteter hvor bølgehøyden er opptil 12 meter.

Dele kunnskap og beste praksis
Trine Danielsen, BluePlanet Academy

BluePlanet Academy er verdens største e-læringsplattform om akvakultur. De har hundrevis av videoer og en rekke nettkurs hvor de deler kunnskap på både norsk og engelsk om hvordan drive akvakultur for best mulig resultat.

Fremtidens krav til bærekraftig oppdrett – kommer og må løses nå
Geir Spiten, Akvatech

Akvatech er en leverandør av produkter og tjenester til akvakulturindustrien. De utvikler og selger teknologi som brukes i fiskeoppdrett, og har siden starten i 2011 hatt et fokus på å utvikle bærekraftige løsninger.

Etter at det faglige programmet er over kan folk mingle og møte gamle og nye bekjentskap fra havbruksnæringen. Arrangementet er som nevnt gratis, og alle kjøper selv det de ønsker å drikke.

Vel møtt!

The Dubliner ligger sentralt i Rådhusgata i Oslo. (Foto: The Dubliner)