Stiim Aqua Pub er både nyttig og hyggelig. I løpet av to timer rett etter jobb får du ny kunnskap, nye bekjentskap og mulighet til å snakke med gamle venner i klyngen. Arrangementet er gratis for alle ansatte i Stiim Aqua Clusters medlemsbedrifter, og du kjøper selv det du ønsker å drikke.

Sted: Cardinal Pub og Bar, Skagen 21, Stavanger

Tid: 28. april kl. 17:00-19:00

Påmelding til Stiim Aqua Pub

Erik Tveteraas er investeringsdirektør i Nutreco.

Torsdag 28. april får vi to spennende og ulike presentasjoner på Aqua Pub. Investeringsdirektør i Nutreco, Erik Tveteraas, holder et innlegg om Nutrecos investeringsstrategi i landbasert oppdrett. I innlegget ser han både tilbake og gir frampek i forhold til videre investeringsstrategi.

I innlegg nummer to presenterer Nils-Johan Tufte fra Bluegreen selskapet og hvilken posisjon det har og ønsker å få i fremtidens oppdrettsnæring. Bluegreen Group har løsninger for lukkede og landbaserte oppdrettsanlegg, EPCI-løsninger i termoplast til systemer for karbonfangst, infrastruktur-løsninger for vann- og avløpssystemer og fornybar energi. I tillegg har Bluegreen erfaring fra verdens største konstruksjoner i PE.

Program

17:00-17:10 Velkommen til Stiim Aqua Pub

17:10-17:30 Nutrecos investeringsstrategi i landbasert oppdrett – tilbakeblikk og frempek, v. Erik Tveteraas, Nutreco

17:30-17:50 Bluegreen – sentral i en fremtidsrettet oppdrettsnæring, v. Nils-Johan Tufte, Bluegreen Group

17:50-19:00 Mingling, prat og nettverksbygging

Meld deg på Stiim Aqua Pub 28. april her

Marine Donut er et konsept fra selskapet Bluegreen Group, som Nils-Johan Tufte presenterer på Aqua Pub i Stavanger.