Høsten er her, og nå er det igjen klart for Stiim Aqua Pub. Datoen er 14. september kl. 17:00-19:00, og stedet er Cardinal Pub og bar i Stavanger.

Meld deg på Stiim Aqua Pub her

Arrangementet er gratis for alle ansatte i Stiims medlemsbedrifter, og deltakerne betaler selv det de vil ha å drikke. Aqua Pub er en ypperlig anledning til å bli kjent med andre klyngemedlemmer, treffe de ansatte i klyngeadministrasjonen og få ny kunnskap. Alt foregår i hyggelige omgivelser i andre etasje på Cardinal Pub & Bar. Mer informasjon om Cardinal finner du her.

Denne gang blir det to spennende presentasjoner om helt ulike tema. Vi har fått med oss prosjektleder Roger Viga fra Tytlandsvik Aqua. Han skal fortelle om status på  flere spennende prosjekter, hva som er bygget, og hva de har under planlegging. Tittelen på hans innlegg er «Hjelmeland som utgangspunkt for verdens største miljø innen landbasert postsmoltproduksjon – erfaringer så langt og videre ekspansjonsplaner».

Den andre som holder presentasjon på Stiim Aqua Pub i september er Arild Johannessen fra gründerbedriften Gas 2 Feed AS. Hans innlegg har fått tittelen «CO2: En ny kilde for bærekraftig protein». Gas 2 Feed holder til i Havets Hus i Stavanger og bruker naturlig gjæring for å lage bærekraftig mat. Selskapet vil utnytte CO2 fra lukkede oppdrettsanlegg i den mikrobiologiske prosessen for å fremstille protein av høy kvalitet fra en kostnadseffektiv proteinkilde.

Program

17:00-17:10 Velkommen til Stiim Aqua Pub

17:10-17:30 Hjelmeland som utgangspunkt for verdens største miljø innen landbasert postsmoltproduksjon – erfaringer så langt og videre ekspansjonsplaner v. prosjektleder Roger Viga i Tytlandsvik Aqua

17:30-17:50 CO2 : En ny kilde for bærekraftig protein v.  Arild Johannessen, CTO i Gas 2 Feed

17:50-19:00 Mingling, prat og nettverksbygging

Klikk her for påmelding