Stiim Aqua Pub i Trondheim arrangeres i Kongestua på Krambua Pub og restaurant 5. desember i samarbeid med Scale AQ og NCE Aquatech Cluster.

Holder din bedrift til i nærheten av Trondheim eller om du skal til Trondheim på TEKMAR 2022, er dette er ypperlig anledning til å treffe andre klyngemedlemmer og bli oppdatert på hva andre medlemsbedrifter driver med. Som vanlig er arrangementet gratis, og deltakerne kjøper selv det de ønsker å drikke eller spise.

Tid: 5. desember kl. 17:00-19:00

Martin Søreide i Scale AQ.

Sted: Krambua Pub og restaurant, Krambugata 12-14, 7010 Trondheim

Meld deg på Stiim Aqua Pub her

Denne gang er det bedriftene Scale AQ og WaterLinked som skal presentere på Stiim Aqua Pub.

Martin Søreide er teknisk direktør for Marin Engineering i Scale AQ. Hans presentasjon har fått tittelen «Nye konsepter på veien mot bærekraftig produksjon av laks». Scale AQ jobber for tiden både med semilukket anlegg og med subsea merdsystem for lusefritt og eksponert oppdrett, og dette vil Martin fortelle mer om i sin presentasjon.

Bjørn Sirnes i WaterLinked.

CCO Aquaculture, Bjørn Sirnes, i WaterLinked holder kveldens andre presentasjon om CageSense -trådløs miljøsensorikk for oppdrettsanlegg.

Vi gjør oppmerksom på at vi denne gang har begrenset antall plasser, så vær raskt ute for å sikre deg plass på arrangementet 5. desember.

PROGRAM

17:00-17:15 Velkommen ved Stiim Aqua Cluster og NCE Aquatech Cluster

17:15-17:35 Nye konsepter på veien mot bærekraftig produksjon av laks, v. Martin Søreide, Scale AQ

17:35-17:50 CageSense – trådløs miljøsensorikk for oppdrettsanlegg, v. Bjørn Sirnes, WaterLinked

17:50-19:00 Hyggelig havbruksprat og nettverksbygging

Klikk her for påmelding