I gründerpresangen havbruk er vi ute etter spennende oppstartsselskaper med de gode, kreative, effektive og bærekraftige ideene som kan være med å bringe den fantastiske havbruksnæringen videre. Stikkordet er tidligfase-selskaper, uten at det skal tolkes for snevert. Søkerne må operere i eller rundt havbruksnæringen, altså kunne bidra til å utvikle næringen videre. Det kan være innenfor fôr, teknisk utstyr, båt/skip, biologi og biologiske tjenester, IT, olje/havbruk crossoverteknologi etc. Selskaper kan også søke i 2022 selv om de søkte i fjor.

Gründerpresangen gir vinnerselskapet gratis hjelp til å komme videre. Hjelpen består av rådgivning, tjenester og kontantstøtte som til sammen er verd 250.000 kroner. Du kan lese mer om presangen her.

Søknadsfristen er 31. desember

Les mer og søk Gründerpresangen her

Gründerpresangen er et spleiselag fra en rekke profesjonelle aktører som har et stort hjerte for bransjen og har store deler av sitt virke relatert til havbruksbransjen. Spleielaget består av DNB, Deloitte, Nagelld, NCE Seafood Innovation Cluster, Acapo, NCE Aquatech Cluster, Annerledeslandet, Artgarden og sist, men ikke minst, Stiim Aqua Cluster.

I år er sjette året Gründerpresangen havbruk deles ut. Søknadsfristen er 31. desember, og deretter plukkes det ut fem finalekandidater som pitcher digitalt for en jury. Vinneren presenteres på Aqkva-konferansen 19. januar 2023.