Kari Elin Hilde presenterte Inseanergy, ett av selskapene som er med på kick-off samlingen.

Onsdag 15. februar var det kick-off for Stiim Aqua Clusters vekstprogram Ocean of Opportunities på Havets Hus i Stavanger. 15 bedrifter som er klare for vekst og oppskalering presenterte seg for hverandre, mentorer og programpartnere.

Allerede før lunsj ble det klart at juryen, bestående av de ti mentorene i vekstprogrammet og representanter fra programmets programpartnere, får en vanskelig oppgave. De skal nemlig velge ut 4-6 selskap som går videre i Ocean of Opportunities.

Det var stor bredde blant selskapene som presenterte seg med tekst, bilder og filmsnutter.

Onsdagens program ble avsluttet med pizzakveld. Det å gi deltakerne nye bekjentskap og muligheten til å utvide eget nettverk innen havbruksnæringen er også en viktig side av vekstprogrammet.

På dag 2 får hver av de 15 selskapene pitche for juryen. De 4-6 selskapene som velges ut for videre deltakelse i programmet vil få hver sin mentor og blir fulgt opp frem mot avslutningen i august der selskapene får presentere for investorer.

Ocean of Opportunities 2023 første samling foregår på Havets Hus i Stavanger.