Stiim Aqua Pub arrangeres i Trondheim i forbindelse med Aqua Nor. På Stiim Aqua Pub, som arrangeres under Aqua Nor i Trondheim, får du høre mer om den spennende reisen de fem selskapene har vært igjennom og om deres videre ambisjoner og planer for vekst.

Meld deg på Stiim Aqua Pub i Trondheim

Tid: tirsdag 22. august kl. 17:00-19:00

Sted: Kongsstua i Krambua, Krambugata 12, 7010 Trondheim

PROGRAM

17:00-17:15      Nettverksbygging og mingling

17:15-17:20      Velkommen ved Stiim Aqua Cluster

17:20-18:20       Presentasjon av årets deltakere i vekstprogrammet Ocean of Opportunities: Inseanergy, Harbor, SensorGlobe og Kelpinor

18:20-19:00      Hyggelig mingling og nettverksbygging

Stiim Aqua Clusters vekstprogram Ocean of Opportunities har hjulpet gründerbedrifter og gitt verdifull kunnskap. I år har disse fem selskapene deltatt i programmet. 22. august kan du bli bedre kjent med fire av dem på Aqua Pub i Trondheim og høre hvilke muligheter de ser for seg videre:

  • Harbor har utviklet teknologi der det benyttes elektromagnetiske felt som en preventiv løsning mot lakselus i oppdrett. 
  • Inseanergy utvikler et system for flytende solcellemoduler som produsere utslippsfri energi for drift av oppdrettsanlegg. 
  • Kelpinor har utviklet en ny dyrknings-teknologi for tareproduksjon. 
  • Sensor Globe er en trådløs sensor som kan følge fisken både i merdene, i transport, gjennom rør og ved behandlinger, slik at oppdretter kan følge med på fiskens miljø og sørge for best mulig fiskevelferd og helse.

Urchinomics er det femte selskapet som deltok i årets Ocean of Opportunities.

Alt i alt representerer årets Ocean of Opportunities bredden i norsk havbrukssatsing, med både nye lavtrofiske arter og teknologi for lavere miljøavtrykk og bedre fiskehelse.

– Alle de fem selskapene har hatt to mentorer hver. Mentorene har ulik bakgrunn og utfyller hverandre slik at selskapene får tilgang på utrolig mye kompetanse, sier prosjektleder Tarald Kleppa Øvrebø i Stiim Aqua Cluster.

Selskapspresentasjonene på Stiim Aqua Pub i Trondheim er også en god mulighet for potensielle investorer til å bli bedre kjent med selskapene og prate med dem.

Klikk her for påmelding til Stiim Aqua Pub i Trondheim 22. august