Vi arrangerer førjuls Stiim Aqua Pub i Stavanger torsdag 14. desember kl. 17-19 på Cardinal Pub. Det blir både sosialt og faglig påfyll. Cardinal Pub har adresse Skagen 21, 4006 Stavanger.

Meld deg på Stiim Aqua Pub her

PROGRAM

17:00-17:10   Velkommen til Stiim Aqua Pub 

17:10-17:30  Fra drikkevann, olje og lukkede energikretser til akvakultur, v. Bjørn Dørum, gründer og medeier i Mat-Kuling AS

17:30-17:50  Alltid ren not – Erfaring og resultater ved bruk av autonome roboter, v. Svein Erik Gregersen, daglig leder i Remora Robotics

17:50-18:00  Spørsmål

Bjørn Dørum er gründer og daglig leder i Mat-Kuling AS.

18:00-19:00  Mingling og nettverksbygging

Mat-Kuling ble etablert som Kuling Vannbehandling i 2019. Selskapet har fokus på leveranser av vannbehandlingsutstyr til RAS-anlegg og leverer til hele verden. På Stiim Aqua Pub får du høre Bjørn Dørum fortelle om selskapets ekspansive planer. Målet er å nå en omsetning på 250 millioner kroner innen 2027.

Bjørn Dørum har bakgrunn fra det franske oljeselskapet Total og var medgründer i Enwa AS som ble startet i børsnoterte RC-Gruppen for 35 år siden. Da Enwa ble solgt til Skion i 2023 ble akvakultur nedprioritert, og Kuling Vannbehandling AS overtok denne virksomheten. Senere kom den store tyrkiske akvarieprodusenten MAT Filtration i Izmir inn som medeier og nå også største aksjonær i selskapet.

Svein Erik Gregersen er ny daglig leder i Remora Robotics og gleder seg til å presentere både seg selv og selskapet på førjulspuben. Gregersen er utdannet sivilingeniør innen elektronikk fra NTNU og har også en executive MBA fra NHH. Han har bred ledererfaring fra flere ulike teknologiselskaper i Stavanger, og har jobbet innenfor områder som undervannsteknologi og maritim industri.

Svein Erik Gregersen er daglig leder i Remora Robotics.

Remora Robotics er et teknologiselskap basert i Stavanger som jobber for å bedre fiskehelsen i oppdrettsnæringen. Selskapet har utviklet autonome renseroboter og jobber kontinuerlig for å skape kundeverdi ved å ta i bruk det siste innen robotteknologi og AI. Kontinuerlig rene nøter ved bruk av renseroboter er med på å bedre helsen til både oppdrettsfisk og leppefisk, og vil slikt være et viktig virkemiddel for videre vekst i bransjen.

Remora Robotics fikk sommeren 2023 Grieg Kapital og Momentum Partners inn på eiersiden, og er midt inne i en oppskaleringsfase med flere kunder.

Mat-Kulings største kjontrakt i 2023 er til Hima Seafood Rjukan via Eyvi.