I år vil Stiim Aqua Clusters nettverksmiddag på Sumo Hall Toll i Stavanger 11. juni erstatte konferansemiddagen som klyngen har arrangert i forbindelse med den årlige konferansen om ny havbruksteknologi. På menyen står tapas med sushi, asiatisk varmretter og tilbehør. Ett glass valgfri drikke er også inkludert i prisen. Vi har plass til 100 deltakere.

Prisen for middagen er kr. 600,- og du betaler ved påmelding.

Sikre deg billett til Stiim nettverksmiddag

Årets AquaNext arrangeres over tre hele dager og med et nytt og større konsept i forhold til konferansen som Stiim Aqua Cluster har arrangert de tre foregående årene i november. Med egen expo og til sammen seks ulike «konferansespor» kan deltakerne på konferansen og utstillingen å bevege seg mellom ulike seminar- og konferansearenaer og utstillingen. Noen velger å delta en dag, noen to og noen tre dager. I stedet for en felles konferansemiddag for alle deltakerne har arrangørene i AquaNext AS derfor valgt å inkludere lunsj i konferansebilletten. Middag ordner deltakerne selv på den restauranten de selv måtte ønske. På AquanNext sine hjemmesider vil det etterhvert bli publisert en liste med anbefalte restauranter.

Stiims nettverksmiddag på Sumo Middagen arrangeres på Sumo Hall Toll, i trivelige lokaler i det som tidligere var Stavangers gamle tollbod. Tapasmenyen består av fem ulike varianter sushi, kylling satay, NYC Orange Chicken og Kobashi Beef. Rosa stekt ris, asiatiske wokgrønnsaker og taresalat serveres som tilbehør. Ved påmelding velger du hva du vil drikke, og du kan velge mellom et glass prosecco, japansk Asahi øl eller alkoholfri cocktail. Ved påmelding registrerer du også eventuelle allergier eller matintoleranser.

Vi håper å se dere på AquaNext og på nettverksmiddagen 11. juni!

Kjøp billett her