AquaVision er verdens fremste akvakultur forretningskonferanse arrangert av Skretting og Nutreco. I år arrangeres konferansen for 15. gang i Stavanger fra 10.-12. juni. Ledere og sentrale aktører i verdens akvakulturnæring kommer til AquaVision 2024. På konferansen får de innblikk i trender og innovasjoner og kan dele kunnskap med hverandre.

Professor Paul Krugman har vunnet nobelprisen i økonomi. Han er hovedtaler på AquaVision 2024 i Stavanger i juni.

Medlemmer i Stiim Aqua Cluster inviteres til konferansen, og interesserte kan kontakte kirsti.somme@blueplanet.no for å få kode som gir 30 prosent rabatt på konferanseprisen ved påmelding. Lenken for påmelding finner du her

I år er nobelprisvinner i økonomi, Paul Krugman, hovedtaler på AquaVision 2024. Se konferanseprogrammet her , og les mer om de som bidrar på konferansen.

Etter AquaVision-konferansen er det mulig å få med seg AquaNext med utstilling og konferanseprogram i Stavanger Forum. AquaNext arrangeres fra 11.-13. juni.