Stavangers ordfører Sissel Knudsen Hegdal ønsket velkommen.

Nå er AquaNext-konferansen i gang i Stavanger. I dag, tirsdag 11. juni, er det både konferanse om oppdrettsteknologi og om biologi og fiskehelse. Onsdag 12. juni er det mat for fremtiden» og digitalisering som står på konferanseprogrammet. På siste dag av AquaNext 2024, torsdag 13. juni, kan du delta på seminarer om fremtidens råvarer eller havbruk (nesten) til havs.

I den store messehallen finner du om lag 100 spennende utstillere. Stiim Aqua Cluster, Blue Planet AS og BluePlanet Academy har en stor fellesstand der du er velkommen til å stikke innom for å slå av en prat, lade mobilen, gi oss gode innspill og se flotte kunnskapsfilmer om akvakultur laget av BluePlanet Academy.

I utstillingsområdet finner du også DNB Globen med debatter, seminarer og interessante presentasjoner alle dagene under AquaNext. Billett til utstillingen kan du kjøpe her.

Les mer og kjøp din konferansebillett her