Stiim Aqua Pub i Oslo 12. desember
12. desember arrangerer vi Stiim Aqua Pub på The Salmon i Oslo. Denne gang handler det om fremtidens fôrråvarer.
26. september var det fullt hus og god stemning da Stiim Aqua Cluster for aller første gang arrangerte aqua pub på The Salmon i Oslo. Nå inviterer vi Stiim-medlemmer og andre interesserte til førjulspub på The Salmon 12. desember kl. 17-19. Arrangementet er gratis, og deltakerne betaler selv det de vil drikke.
Meld deg på Stiim Aqua Pub her
Denne gang er fremtidens bærekraftige fôrråvarer tema på Stiim Aqua Pub. Regjeringen har satt seg som mål at innen 2034 skal alt fôr til oppdrettsfisk og husdyr komme fra bærekraftige kilder, og nå er det også satt et mål om at 25 prosent av fôret som skal komme fra norske råvarer. Målene som regjeringen har satt for arbeidet, baserer seg på faglige råd og innspill fra hele landet. 12. desember på aqua pub får lære mer om satsingen på bærekraftige fôrråvarer og høre mer om de nye norske fôrråvarene.
PROGRAM
17:00-17:10 Velkommen ved Trine Danielsen, Stiim Aqua Cluster
17:10-17:25 Samfunnsoppdraget bærekraftig fôr – hva er gjort og hvor går veien videre? Kjell E. Naas, leder i sekretariatet for samfunnsoppdraget
17:25-17:40 Fremtidens fôrråvarer, v. Maja Bævre-Jensen, Aker Biomarine
17:40-17:55 Alternativt protein for norsk havbruksnæring basert på mycelium-fermentering av restråstoffer, v. Erik Tveteraas, NoMy
17:55-18:00 Spørsmålsrunde
18:00-19:00 Hyggelig havbruksprat og mingling