Spørsmål og svar om AquaNext

1. Hva er inkludert i konferanseprisen?

Prisen inkluderer faglig konferanseinnhold 14. og 15. november 2023, pluss lunsj, kaffemat og treretters middag tirsdag 8. november. Onsdag 15. november er lunsj og kaffemat inkludert i prisen. Konferansen avsluttes med lunsj 15. november kl. 13-14

2. Kan jeg betale med faktura?

Du betaler ved påmelding til konferansen, og du kan velge mellom å betale med Visakort, Masterkort eller Vipps.

3. Hvordan bestiller jeg overnatting på konferansehotellet?

Når du har meldt deg på og betalt konferansen får du en e-post med påmeldingsbekreftelse. I e-posten står det en kode som kan brukes ved bestilling av overnatting på Clarion Hotel Air til konferanseprisen kr. 1495,- per natt i enkeltrom. I e-posten finner du også telefonnummeret og e-posten til hotellet.

4. Hvor melder jeg fra om matallergier/intoleranser?

I e-posten med påmeldingsbekreftelse, som du får tilsendt etter at du har betalt konferansebilletten, finner du lenke til et skjema der du kan registrere allergier og matpreferanser.

5. Når er programmet for AquaNext 2023 klart?

Det endelige konferanseprogrammet blir først klart til høsten, men du kan allerede nå på konferansesiden se hvem som har bekreftet at de vil holde innlegg på AquaNext-konferansen.

6. Hvordan kommer jeg meg til og fra konferansen?

Konferansehotellet Clarion Hotel Air ligger 1,1 kilometer fra Stavanger lufthavn. Det vil si et par minutter i taxi eller 10-15 minutters spasertur fra flyplassen til hotellet. Hotellets adresse er Utsolaarmen 16, 4050 Sola.