Nå kan du leie et enkeltkontor for en kortere periode i Havets hus. Kontoret kan benyttes av besøkende til eksisterende leietakere eller av eksterne bedrifter som ønsker å arbeide tett opp mot havbruksmiljøet.

Gjestekontoret finner man i fjerde etasje i Havets hus, rett over kontorene til Blue Planet og Stiim. I Havets Hus er det et unikt innovasjonsmiljø for gründere og tidligfaseselskaper, samt etablerte selskap innen havbruk og akvateknologi. Havets Hus finner du i Innovasjonspark Stavanger, hvor Blue Planet og Stiim er lokalisert sammen med over 30 andre selskaper i samme verdikjede.

Ved booking av kontoret medfølger to PC-skjermer, dockingstasjon, tastatur, datamus og tilgang til gjestenettet.

Prisen for å leie kontoret ligger per nå på 250 kroner per dag ekskl. mva. For å booke kontoret kontakter man resepsjonen i Havets hus:

Telefon: 51 87 40 02
E-post: resepsjonmh@ipark.no

Det er også ledige kontorlokaler i Innovasjonspark Stavanger og Havets Hus for bedrifter som ønsker seg permanente kontorlokaler. På hjemmesiden til Havets Hus kan du ta kontakt for mer informasjon og omvisning.

Kontoret til utleie på Havets hus
Nøklene til kontoret hentes hos Gro i resepsjonen i Havets hus.