8. og 9. november 2022 er det duket for Norsk Industri og Stiim Aqua Clusters nasjonale konferanse om ny havbruksteknologi. Konferansen arrangeres over to dager på Clarion Hotel Air utenfor Stavanger. Konferansen arrangeres i år, som i fjor, i samarbeid med DNB.

Fjorårets konferanse ble en stor suksess med over 300 deltakere som alle gav gode tilbakemeldinger på faglig program. I tillegg er konferansen en ypperlig anledning til å knytte nye kontakter og bli bedre kjent med andre aktører som er med på å utvikle norsk havbruksteknologi. Blant deltakerne på konferansen finner du oppdrettere, leverandører, representanter fra forskingsinstitusjoner og universiteter, bank og finans, norsk maritim industri og offentlige institusjoner. Alle har et felles mål om at Norge skal ha en globalt ledende posisjon innen fremtidens havbruk.

Se programmet her

Blant årets mange gode foredragsholdere finner du Trond Rosten fra Mowi, Jacob Palmer Meland fra Lovundlaks, Knut Nesse fra AKVA group, Jim-Roger Nordly fra Stim, Siri Kalvig fra Nysnø, Klimainvesteringer, Nina Grieg fra Grieg Seafood, Torstein Rønning fra FiiZK og Marius Dalen fra Nærings- og fiskeridepartementet.

Konferanseprogrammet starter tirsdag 8. november og varer hele tirsdagen pluss onsdag 9. november frem til lunsj kl. 13:00. Konferansebilletten inkluderer lunsj begge dagene og middag tirsdag kveld. De som har behov for overnatting ordner dette selv, og ved kjøp av konferansebillett får kvittering på e-post som inneholder kode for bestilling av overnatting til konferansepris.

Les mer og meld deg på konferansen her