Det var et bredt spekter av deltakere på kveldens Aqua Pub på the Dubliner i Oslo. I går fikk de høre om de dagsaktuelle prosjektene som nå er i sving. Et av dem er vekstprogrammet Ocean of Opportunities, som endelig starter igjen etter et par års pause på grunn av covid-19. Steffen Rødsjø fra investeringsselskapet Arctic Securities holdt presentasjon om ulike effekter av grunnrenteskatt og konsekvens av dette for fremtidige investeringer i havbruksnæringen.

Aker Solutions oppdaterte forsamlingen om videre utvikling, behov og spenstige planer for sine offshore-installasjoner og hva dette vil kreve av kapasitet fremover.

Aquapub har blitt en fin møteplass for kjente og nye aktører i bransjen. Arrangementet arrangeres rett etter jobb og er blitt populært, noe som vises igjen på det økende antall oppmøtte. Blant deltakerne i går var det blant annet representanter fra både havbruksnæringen, teknologileverandører og investormiljøet i Oslo. Aqua pub er uformell og gir mulighet for å kunne treffes fysisk og snakke sammen og bli kjent, noe som spesielt settes pris på, etter pandemien.

Neste Aqua Pub er 16. februar kl. 17:00-19:00. Den blir holdt på Cardinal Pub og Bar i Stavanger.

Klikk her for mer informasjon og påmelding.

Hyggelig mingling på tvers av bedriftene.