Denne uken, onsdag 3. mai og torsdag 4. mai er duket for den andre samlingen av vekstprogrammet Ocean of Opportunities, et prosjekt under Stiim Aqua Cluster. Til stede er samarbeidspartnerne for programmet, og selskapene som har tett oppfølging av mentorene som er en del av Ocean of Opportunities.

Den andre samlingen for vekstprogrammet Ocean of Opportunities er godt i gang i dag. Som den første samlingen, så går også denne ukens samlingen over to dager, med ulikt innhold for de to dagene. Dagen i dag, 3.mai, består av foredrag fra samarbeidspartnere som kommer med råd og tips til selskapene som deltar i programmet.

Disse holdt foredrag på dag en:

  • Njål Skår, regiondirektør i Sparebanken Vest
  • Rasmus Gjesing og Kjell Arne Hoff, Håmsø Patentbyrå
  • Erik Tveteraas, investeringsdirektør i Nutreco
  • Leif Kjetil Skjærveland, bærekraftsansvarlig og samfunnskontakt i Skretting
  • Solveig Sundsdal, Senior Associate Nysnø

Etter foredragene ble det duket for at selskapene selv skulle komme med en pitch for samarbeidspartnerne som var til stede. På dag en var fire av fem selskaper til stede: Inseanergy, Harbor, Kelpinor og Sensor Globe. Det siste selskapet er Urchinomics.

På dag to, 4. mai, er det utflukt til Finnøy som står på agendaen. Da går turen først mot Grieg Seafood Rogaland, før det ble besøk i Havbruksparken der de kunne vise både hummeroppdrett, kråkeboller og flekksteinbit. Siste del av utflukten er en presentasjon av Asbjørn Drengstig fra Norwegian Lobster, før det er avreise tilbake til Stavanger.

Tarald Kleppa fra Blue Planet ønsker velkommen til den andre samlingen.