Onsdag 23. august kl. 11:15 stod tre Stiim-medlemsbedrifter med lukket oppdrettsteknologi på scenen i Trondheim Spektrum for å presentere seg og sine løsninger for lukket oppdrett i sjø for publikum på Aqua Nor. «Closed Containment Systems – The Future is Now» var tittelen på arrangementet, og i salen satt om lag 200 interesserte fra inn- og utland.

Minikonferansen ble arrangert av selskapene Bluegreen, FishGLOBE og Ovum. CEO Nils-Johan Tufte fra Bluegreen, CSO &COO Technology Tor Magne Madsen fra FishGLOBE og CCO Trond Severinsen fra Ovum delte erfaringer med lakseoppdrett og presenterte selskapets nye teknologi for flytende lukket oppdrett i sjø.

CEO Eivind Helland i Blue Planet deltok også med en presentasjon av Blue Planet og havbruksteknologiklyngen Stiim Aqua Cluster som nå har 185 medlemmer. Han fortalte også om bransjenettverk FLO SJØ. Det ble startet opp i 2019 og omfatter klyngens medlemsbedrifter som har teknolog for flytende lukket oppdrett i sjø.

CEO Eivind Helland i Blue Planet AS presenterte Stiim Aqua Cluster og klyngens nettverk FLO SJØ for bedrifter som utvikler flytende lukket oppdrettsteknologi.