I fjor var været ikke det beste, men stemningen på topp under Gladmatfestivalen i Stavanger. Stiim Aqua Cluster var til stede med gode samarbeidspartnere for å profilere sjømat i Havbruksteltet. Kjartan Skjeldes fiskesuppe, som ble solgt på standen, fikk terningkast 6 av Stavanger Aftenblads matanmelder. I løpet av Gladmatfestivalen ble vi helt utsolgt for suppe.

I år er Havbruksteltet dobbelt så stort, og vi serverer en ny velkomponert Gladmat-rett laget av Kjartan Skjelde. Teltet holder åpent hver dag fra kl. 12-21, og du er velkommen til å prøve gladmatretten eller bare sette deg ned og ta en prat og et glass godt drikke sammen med gode venner. I samarbeid med Godfisk og gode støttespillere sørger vi for at god sjømat når ut til folket. Vi har også et ti meter langt «fiskebord» med informasjon om fordelene ved å spise fisk og sjømat, Det står utenfor standen slik at det til enhver tid er nok sitteplasser til gjestene.

Sjømatmiddag à la Kjartan

Hver kveld klokken 19 gjør vi halvparten av Havbruksteltet om til en pop-up restaurant der vi serverer 6-retters sjømatmiddag med vinpakke. Menyen er komponert av Kjartan Skjelde med gode lokale råvarer og norskprodusert sjømat av ypperste kvalitet. Vi har 30 plasser på gourmetrestauranten hver kveld under Gladmat og regner med stor pågang.

Se menyen og kjøp billetter til sjømatmiddag à la Kjartan her

Stiim Aqua Cluster og Grieg Seafood inviterer til båttur med Helgøy Express og omvisning på Griegs oppdrettsanlegg Store Teistholmen i Sandnes kommune. Turen koster kr. 150,- per deltaker. Prisen inkluderer gladmatretten «Bolinhos de bacalhau» i Havbruksteltet etter at turen er ferdig. Prisen  inkluderer transport fra Stavanger til Store Teistholmen Ø, omvisning på Griegs anlegg og gladmatretten. Barn som deltar må være i følge med voksenperson over 18 år. 

Klikk her for påmelding til båtturen

PROGRAM FOR BÅTTUR

10:00 Oppmøte på Strandkaien

10:15 Avgang fra Strandkaien med Helgøy Express

10:40 Ankomst Store Teistholmen Ø

10:45-11:45 Omvisning på oppdrettsanlegget

11:55 Avgang med Helgøy Express fra Store Teistholmen Ø

12:20 Ankomst Strandkaien

12:20-12:30 Gladmatrett i Havbruksteltet

Torsdag 27. juni kan du være med Stiim og Grieg Seafood Rogaland på båttur med Helgøy Express til oppdrettsanlegget Store Teistholmen Ø i Sandnes.