Restauranten er fullbooket fredag og lørdag. Torsdag 27. juni er det i skrivende stund, klokken 22:44 onsdag, en ledig plass. Den selges til første person som registrerer seg.

Under Gladmat 26.29. juni i Stavanger har vi pop-up restaurant med gourmetmiddag i Havbruksteltet ved Strandkaien 61 hver kveld kl. 19:00. Dette er en enestående mulighet til å få smake norsk sjømat på sitt aller beste. Kjartan lover en velkomponert meny med gode, norske råvarer. På menyen står blant annet piggvar fra Stolt Sea Farm i Kvinesdal, kveite fra Sterling White Halibut i Hjelmeland og laks fra Lerøy.

Vi har 30 plasser på gourmetrestauranten hver kveld onsdag til lørdag, og vi regner med stor pågang. Flere bedrifter har allerede reservert plasser for «sommeravslutning» med sine ansatte. Nå kan du kjøpe billett til gourmetmiddag i Havbruksteltet. Billettene selges etter først til mølla-prinsippet. Prisen er kr. 2500,- per kuvert og inkluderer vinpakke. Du kan også velge alkoholfritt alternativ.

MENY 6-RETTERS SJØMATMIDDAG

  • Krabbekrustade med sitrusmajones
  • Råmarinert Lerøy-laks med nuoch cham, syltet Topp Sopp og grønn chili
  • Brød fra Rosenkilde bakeri og pisket Røros-smør
  • Pannestekt kamskjell, kamskjell dashi, sellerirot og pepperrot
  • Grillet sjøkreps, sjøkrepssmør og roser
  • Sterling-kveite, østerssuppe og kaviar
  • Pannestekt piggvar fra Stolt Sea Farm med karamellisert løk
  • Hvit sjokolade-cremeaux tilsmakt fiskesaus med jordbær og rabarbra

Her kan du kjøpe billetter til gourmetmiddag i Havbruksteltet:

6-retters sjømatmiddag onsdag 26. juni

Påmelding til 6-retters sjømatmiddag torsdag 27. juni – En ledig plass

FULLBOOKET – sjømatmiddag fredag 28. juni

FULLBOOKET Påmelding til 6-retters sjømatmiddag lørdag 29. juni

Les mer om Stiim på Gladmatfestivalen og Havbruksteltet her.