Deltok du på fjorårets konferanse og har også i år lyst til å høre ledende aktører innen norsk havbruk snakke om erfaringer og videre planer for vekst? Eller har du hørt rykter om fjorårets kjekke og innholdsrike konferanse slik at du ikke vil gå glipp av arrangementet i år?

Les mer og meld deg på AquaNext

Nå er flere av foredragsholderne på plass, og vi er stolte og glade over å kunne ønske velkommen til årets store konferanse om havbruksteknologi – AquaNext 2022 – på Clarion Hotel Air ved Stavanger tirsdag 8. og onsdag 9. november.

Nye produksjonsmetoder som åpner for bærekraftig vekst i norsk havbruksnæring er også i år konferansens hovedfokus. I løpet av de to konferansedagene får du presentert innlegg om havbruk til havs, lukkede- og semilukkede anlegg i sjø og landbasert.

AquaNext 2022 presenterer et topp faglig program med spennende foredragsholdere og aktuelle tema. På denne konferansen tar vi pulsen på det som rører seg i norsk havbruksnæring akkurat nå. I tillegg får du muligheten til å treffe gamle kjente og utvide ditt nettverk i en hyggelig og uformell setting.

Norge har en formidabel kystlinje på omtrent 100.915 km og er verdensledende innen både oppdrett av laks og offshoreteknologi. En satsing på havbruk til havs, lukket produksjon i sjø og landbasert åpner nye arealer for bærekraftig matproduksjon, gir muligheter for norsk industri og nye arbeidsplasser. Konferansens tema er aktuelt både for oppdrettere, nåværende og fremtidige leverandører til norsk havbruksnæring, offentlige aktører, forsknings- og utdanningsinstitusjoner og interesseorganisasjoner.

To innholdsrike dager

Fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran deltar på AquaNext-konferansen i november.

Konferansen starter tirsdag 8. november om morgenen med fullt program hele dagen. Lunsj og festmiddag tirsdag kveld er inkludert i konferansebilletten. Onsdag 9. november er det konferanseprogram frem til lunsj, og det er felles lunsj før alle drar hver til sitt. Målet er at deltakerne får to kjekke dager i Stavanger som gir ny kunnskap og inspirasjon til videre samarbeid for utviklingen av norsk havbruksnæring.

Blant de som skal holde innlegg på årets konferanse er fiskeriminister Bjørnar Skjæran, Nina Grieg (Grieg Seafood), Jacob Palmer Meland (Lovundlaks), Knut Nesse (AKVAgroup), Jim-Roger Nordly (Stim), Trond Waldemar Rosten (Mowi), Mads Martinsen (Skretting), Alf Reidar Sandstad (Seafarming Systems), Geir Stang Hauge (BioSort) og Ragnar Tveterås (UiS). Det endelige programmet for konferansen blir først klart til høsten, men nye foredragsholdere blir lagt ut på konferansens nettside etter hvert som de blir bekreftet.

Meld deg på konferansen her